Blog

Nachi csapágy: magas élettartam és nagy teherbírás

onlinecsapágybolt
onlinecsapágybolt
2022.07.21 12:01
Nachi csapágy: magas élettartam és nagy teherbírás

Hallott már a Nachi csapágyakról?

 

A kínálatunkban számos gyártó kiváló csapágya megtalálható. Online megrendelhetőek tőlünk ezek mellett a különböző tartozékok, szimeringek, O-gyűrűk és ékszíjak is. A termékeink között természetesen megtalálhatóak a legkiválóbb japán gyártmányok is. Ezek közül most a prémium kiegészítőt, a Nachi csapágyat vesszük górcső alá.

 

Japán gyártók a kínálatunkban

 

Korábban már írtunk a Koyo csapágyakról, és most ismét egy újabb Japán gyártóról lesz szó. Hogy mi bennük a közös azonkívül, hogy a szigetországból származnak? A japán precizitás és munkabírás visszaköszön bennük. Egytől-egyig kiváló termékekről van szó, melyek ár/érték arányban kiemelkedőek. Nem véletlen, hogy nagyon sokan keresik őket. Tudják, ha például Nachi csapágyat választanak, akkor a minőség mellett teszik le a voksukat.

 

A Nachiról és üzletágairól

 

A Nachi a csapágyok piacának meghatározó szereplője, az egyik legmagasabb kategóriát képviselve. Az 1928-ban alakult NACHI-FUJIKOSHI termékei legfőbb jellemzője a magas élettartam és a nagy teherbírás. Nemcsak csapágyakkal foglalkoznak, gyártanak hidraulikus berendezéseket, szerszámokat és szerszámgépeket is. Nagy és szerteágazó szakértelemmel rendelkeznek, melyet kamatoztatnak a termékeik előállítása során.

 

Jelen vannak az iparban innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal egyaránt. Világszerte a legnagyobb terhelhetőségű és élettartamú golyós- és gördülőcsapágyakat szállítják például darukhoz, a bányászatba és a papíriparba.

 

A gépjárműipart is meghódították különböző alkatrészeikkel. Ma már az egyik legnagyobb piaci részesedéssel rendelkeznek. Ezen a területen golyóscsapágyakkal és hajtótengelyekkel is jelen vannak. Emellett hajtómű- és motoralkatrészeket, valamint többek között még tengelykapcsoló csapágyakat is szállítanak.

 

Az elektronikai üzletágakban kifejezetten aktív a Nachi. Különféle robotok, gilotinok és precíziós gépek is megtalálhatóak a termékeik között. De emellett fejlesztenek különböző merevlemezeket és optikai kommunikációs rendszerekt is. Sőt, például televíziókhoz is szállítanak folyadékkristályos elemeket.

 

Meghatározó szerepet játszanak a nemzetközi gépgyártás területén is. Hidraulikus berendezésekhez, kerékmotorokhoz, dugattyú szivattyúkhoz és oszcilláló motorokhoz is kínálnak termékeket. A gépgyártás egyik legfontosabb partnereként tartják számon a Nachit, köszönhetően a minőségi és átfogó termékportfóliójának, valamint a hatékony szolgáltatásainak.

 

Mindezek mellett még a repüléstechnikában is letették a névjegyüket prémiumminőségű alkatrészeikkel. Tökéletes pontossággal gyártott szerszámokat biztosítanak például jet-motorokhoz, jet-propulziókhoz.

 

Mindebből nagyon jól látszik, hogy milyen szerteágazó az a tudás és tapasztalat, ami a Nachinál az évek során felhalmozódott. És ezt folyamatosan használják és hasznosítják is.

 

A Nachi csapágyak

 

Webáruházunk kínálatában számos csapágytípus megtalálható a Nachi palettájáról is. Ezek mindegyike kiemelkedő minőséget, nagy teherbírást és hosszú élettartamot biztosít. 

 

A kínálatunkban megtalálhatóak a mélyhornyú golyóscsapágyak, de az önbeálló és a kétsoros típusok is. Emellett Nachi hengergörgős, kúpos görgős, tűgörgős és Axiál golyóscsapágyak is megrendelhetőek innen a webáruházunkból.

 

Nálunk könnyen tud keresni a típusok szerint, de akkor is megtalálja, amit keres, ha csak méreteket tud. Erre kiváló a csapágykeresőnk, mely még a mérésben is segít Önnek.

 

Állunk rendelkezésére, ha bármilyen kérdése lenne

 

Ha valamit mégsem találna, vagy bármiben segítségre lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeinken!