6204 C3 FG KOYO Csapágy

6204 C3 FG KOYO Csapágy

6204 C3 FG KOYO Csapágy

Cikkszám: 6204 C3 FG KOYO

A 6204 C3 FG KOYO csapágy egy kiváló minőségű termék, amely tökéletes választás lehet motorkerékpár főtengelyekhez, robogó főtengelyekhez, valamint jarmű sebességváltókhoz. Ez a mélyhornyú csapágy a legáltalánosabb méretű, ami azt jelenti, hogy könnyen felhasználható számos motoralkatrészben.

A csapágy cikkszáma 6204C3FGKOYO, ami azt jelenti, hogy ez az eredeti KOYO márkájú csapágy tartalmaz egy C3 illesztést. Ez a speciális illesztés különösen alkalmas magas hőmérsékletre és magas fordulatszámra, ami nagyon fontos a motorok esetében.

A csapágy kosara kiváló minőségű poliamidból készült, amely nagyon tartós és ellenálló az időjárás viszontagságainak. Ez azt jelenti, hogy a csapágy tartós, és a hosszú távú használat során is kiváló teljesítményt nyújt.

A 6204 C3 FG KOYO csapágy egy standard méretű csapágy, amely könnyen elérhető és beszerezhető sok különböző motoralkatrész forgalmazótól. Ha egy megbízható és tartós csapágyat keres, amely tökéletesen illeszkedik a motorjához és hosszú távú használatra kész, a 6204 C3 FG KOYO csapágy lesz a tökéletes választás számodra.

Bővebben
Elérhető :  144 db
Márka :
KOYO
Kategória :
Csapágy-Mélyhornyú golyóscsapágyak
Szállítási idő :
1-2 munkanap
Csapágyhézag :
C3 - normálnál nagyobb
Kosár anyag :
Műanyag
Belső átmérő (mm) :
20
Külső átmérő (mm) :
47
Szélesség (mm) :
14
Referencia Cikkszám :
6204 TVH C3, 6204 TN9/C3, BB1 0566, 6204 ETN9/C3H, 6204 AG15 J30, 55208335 FIAT, 7533697 FIAT, 46444773 FIAT
Egyéb információ :
C3: normálnál nagyobb csapágyhézag, FG: műanyag kosár
További adatok

Részletek

A 6204 C3 FG KOYO Csapágy egy nagyon erős és megbízható csapágy, amelyet különböző járművekben használnak. Ez a termék kiváló minőségű alkatrész, amelyet a KOYO gyártója készített, hogy hosszú élettartamú és magas teljesítményű legyen. A 6204C3FGKOYO cikkszámmal rendelkező csapágy különösen alkalmas Simson főtengelyekhez, robogókhoz, motorkerékpárokhoz, autókhoz és más járművekhez, amelyek állandó terhelést és magas fordulatszámot igényelnek.

Ez a csapágy a legáltalánosabb mélyhornyú koncepciót használja. Ez azt jelenti, hogy rendkívül erős és strapabíró, és könnyen bírja az állandó terhelést és az éles fordulatszám változásokat. Az alkatrész standard méretű, amely könnyen illeszthető a főtengelyekre és a sebességváltókra. A poliamid kosárnak köszönhetően a csapágy még hosszabb élettartamot biztosít a járművekben.

A csapágy C3 illesztéssel rendelkezik, ez pedig még nagyobb hőtűrő képességet és állóképességet biztosít, amikor a jármű magas hőmérsékleten vagy magas fordulatszámon funkciónál. A magas hőmérsékletnek és fordulatszámnak kitett főtengelyeknél az, hogy az illesztés C3 szabványnak megfelelő legyen, rendkívül fontos a sima takarítás, a gyors lelassulás és további tökéletes illeszkedés érdekében.

A csapágy mérete is előnyös, 20x47x14 milliméter. Az általános méreteknek köszönhetően ezt az alkatrészt könnyű beépíteni a meglévő szerkezetekbe anélkül, hogy bármilyen egyedi módosításra szükség lenne. Az ideális méretei mellett a csapágy kiválóan ellenáll a súrlódás és a terhelés ellen, valamint kiemelkedően tartós anyagból készül.

Összességében a 6204 C3 FG KOYO Csapágy kiváló választás a különböző járművek számára, és hosszú élettartamot biztosít bármilyen alkalmazás során. Ez a termék megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak, így garantált az optimális működés és a nagy teljesítmény. Az általános méreteinek köszönhetően az illesztése könnyen beilleszthető a főtengelybe, míg a C3 illesztés fokozza a csapágy hőtűrő és állóképességi képességeit. Ez egy csúcsminőségű csapágy, amely tökéletes azok számára, akik megbízható és tartós járműalkatrészeket keresnek.

Adatok

search helper
6204C3FG
search helper in lowercase
6204 c3 fg