6204 C3 KOYO Csapágy

6204 C3 KOYO Csapágy

6204 C3 KOYO Csapágy

Cikkszám: 6204 C3 KOYO

A 6204 C3 KOYO csapágy olyan alkatrész, amelyet az iparágban széles körben használnak. A kiváló minőségű KOYO márkát a csapágyak terén ismerik el világszerte.

Ez a csapágy a 6204C3KOYO cikkszámmal rendelkezik, és a legújabb technológiával készül, amely az általános folyamatokhoz képest sokkal erősebb és tartósabb terméket nyújt. A csapágy kiváló minőségű anyagból készül, amely nagy teherbírást biztosít, és hosszú élettartammal bír.

A 6204 C3 KOYO csapágyat számos iparágban használják, mint például az autóiparban, az építőiparban, a nehézgépiparban, valamint a mezőgazdaságban. Alkalmazható számos gépben, megbízható és tartós, így a beszerelt csapágyak teljesítménye is fokozódik. Ez a csapágy az egyik leggyakoribb szavbányosított mérettel rendelkezik: 20x47x14 mm.

A csapágyak cseréjének kicserélése egyszerű és gyors, és a 6204 C3 KOYO-csapágy biztosítja, hogy a gépek hosszú élettartamúak és hatékonyak legyenek. A csapágyak károsodása esetén a cserét a lehető legrövidebb időn belül el kell végezni, hogy elkerüljük a gépek leállását és a működésképtelenséget. A 6204 C3 KOYO csapágyakat mindig eredeti és minőségi termékektől szerezd be, hogy biztosítva legyen a termék megbízhatósága.

Összességében a 6204 C3 KOYO csapágyak az egyik legmegbízhatóbb termék a piacon. Ha a legjobb minőségre van szükséged, akkor a KOYO a jövőbiztos megoldás, amely hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt garantál.

Bővebben
Elérhető :  712 db
Márka :
KOYO
Kategória :
Csapágy-Mélyhornyú golyóscsapágyak
Szállítási idő :
1-2 munkanap
Csapágyhézag :
C3 - normálnál nagyobb
Kosár anyag :
Acéllemez
Belső átmérő (mm) :
20
Külső átmérő (mm) :
47
Szélesség (mm) :
14
Referencia Cikkszám :
96100-62043-00 /2062MB100, B 20-112A
Egyéb információ :
C3: normálnál nagyobb csapágyhézag
További adatok

Részletek

A 6204 C3 KOYO csapágy egy kiváló minőségű, megbízható és tartós termék, amely számos különböző iparágban használatos. Ez a csapágy a KOYO márkanév alatt kerül forgalomba, amely garantálja a magas minőséget és megbízhatóságot.

A csapágy cikkszáma 6204C3KOYO, mérete: 20x47x14 mm, ami azt jelenti, hogy a külső átmérője 47 milliméter, a belső átmérője 20 milliméter, és a vastagsága 14 milliméter. A C3 jelölés azt jelzi, hogy a csapágy lazább illesztéssel rendelkezik, ami nagyobb terhelést tesz lehetővé, magasabb fordulatszámon.

A csapágy belső és külső gyűrűjei szénacélból készülnek, élesen megmunkált felülettel, hogy az egész rendszer gördülékeny és zökkenőmentes legyen. Az acél keménysége megbízhatóan tartja a belső és külső gyűrűket, így a csapágy sokáig tartósan és hatékonyan működik.

A csapágy gördülő testei minden oldalról fémlemezekkel vannak fedve, amelyek elősegítik a sima mozgást, és megakadályozzák a külső szennyeződést a csapágyban. A testek anyaga krómmal kezelt acél, ami nagy szilárdságot és ellenállást eredményez.

A 6204 C3 KOYO csapágy összeszerelése precízen van tervezve, hogy optimális eredményt érjen el. A belső és a külső gyűrűk tökéletesen illeszkednek, a gördülő testek precízen vannak elhelyezve, és a fémlemezek pontosan illeszkednek a csapágyba.

A 6204 C3 KOYO csapágy használható többféle területen is, mint például gépészeti eszközökben, autóiparban, élelmiszeriparban, mezőgazdasági gépekben és számos más alkalmazási területen. A csapágy nagy terhelést és hőt bír el, és hosszú élettartammal rendelkezik.

Összességében a 6204 C3 KOYO csapágy kiváló minőségű termék, amely megbízható és hatékony működést biztosít. A csapágy minősége és tartóssága garantált, így biztonságosan használható számos különböző alkalmazási területen. Ha megbízható, tartós és hatékony csapágyra van szüksége, a 6204 C3 KOYO csapágy ideális választás az Ön számára.

Adatok

search helper
6204C3
search helper in lowercase
6204 c3