Y csapágyak

Y csapágyak: YET, YAR, YEL, UC, UE sorozat. Alapjai a mélyhornyú golyóscsapágyak 6200 és 6300 as sorozatai, de a tengelyeken többféle rögzítési lehetőséget kínálnak:

  • ·Excentrrgyűrű hernyócsavarral
  • ·Hernyócsavaros rögzítés belső gyűrűn
  • ·Szorítóhüvellyel
  • ·Sajtoló illesztés

Metrikus és hüvelyk ( coll ) méretű tengelyekre szerelhetőek, mindkét oldalt surlódó tömítéssel, gyárilag kenőanyaggal töltve. Szabványosított méretezési által többféle csapágyházzal együtt alkalmazható, szerelhető.

Tovább

Az Y csapágyak sokféle felhasználásra alkalmasak, mind az ipari, mind a mezőgazdasági szektorban. Az Y csapágyak és csapágyegységek teljeskörűen fel vannak építve a legmodernebb technológiákra, amelyekkel az ipari és mezőgazdasági berendezések megbízhatóbbak és hosszabb élettartama biztosítható.

Az Y csapágyakat általában a nagy igénybevételnek kitett helyeken alkalmazzák. A csapágy fajtától függően, azokat különböző eszközökkel gyártják, amelyek garantálják az élettartamot és megbízhatóságot, valamint az adott alkalmazási területnek megfelelően tervezve.

Az Y csapágyak általában álló és mozgó egységekre is használhatók, például az ilyen egységek tartóira vagy tengelyeire gyakran alkalmazzák. Az Y csapágyakat vizes környezetekben is stabilan lehet alkalmazni, mivel korrózióálló anyagokból készülnek.

Az Y csapágyak és csapágyegységek egyaránt használhatók a mezőgazdaságban, például talajművelő gépekben, szántóföldi gépekben és szekereikben is. Az Y csapágyak és csapágyegységek kifejezetten jól alkalmazhatók az intelligens mezőgazdasági berendezésekben is, amelyek pontosabb és hatékonyabb működést biztosítanak.

Végül, az Y csapágyak és csapágyegységek legfőbb előnye a megbízhatóság és az élettartam. A Y csapágyak és csapágyegységek kiváló minőségű anyagokból készültek és gyártási technológiájuk minden igénynek megfelel. Mivel az Y csapágyakat és csapágyegységeket a legjobb tervezési és gyártási technológiával állítják össze, így ezek az eszközök széles körben használhatók, függetlenül attól, hogy ipari vagy mezőgazdasági területen alkalmazzák őket.

Tovább