S 6405 2RS LDI Csapágy

S 6405 2RS LDI Csapágy

S 6405 2RS LDI Csapágy

Cikkszám: S 6405 2RS LDI

A szimering tömítőgyűrű, közvetlenül az alkatrészek között helyezkedik el. A szimeringek olyan fontos alkatrészek, melyek ellenállnak a nyomásnak, a hőnek és a korróziónak. 

A szimeringek kifejezetten forgó mozgást képesek tömíteni tengelyen egy tömítőél és egy a tömmítőélt a tengelyre szorítórugó segítségével., műszaki megnevezése is ebből alakult ki: forgó tengely tömítés.

A szimeringek különböző típusai vannak, amelyek különböző célokra használhatók. Leggyakrabban autókban, motorkerékpárokon, mezőgazdasági gépeken és ipari gépekben találhatók meg. Ez a tömítőelem rendkívül fontos szerepet játszik az alkatrészek tökéletes illeszkedésében és a folyadékok, gázok szivárgásának megakadályozásában.

A szimeringek anyaga általában speciális gumiból készül, mely ellenáll az olajnak, a hidraulikus fluidumnak, a hőnek és a súrlódásnak. A tömítőgyűrűk tartósak és megbízhatóak, így hosszú élettartamúak. A szimeringek könnyen beszerelhetők a megfelelő illesztőkbe vagy alkatrészekbe, és a helyes működéshez csak minimális karbantartást igényelnek.

A szimeringek alkalmazása széleskörű, az autóipartól az ipari gépekig és még sok más területig. Mint például dugattyúk, tengellyel ellátott egységek, motorok, sebességváltók és kormányművek. A szimeringek megfelelő működése nélkül a gépek hatékonysága csökkenhet, működésképtelenné válhatnak vagy akár teljesen leállhatnak.

A szimeringek tehát alapvető fontosságúak a gépek és járművek optimális működésének biztosításában. Kiemelkedő kezelhetőségük, megbízhatóságuk és tartósságuk miatt ezek az alkatrészek elengedhetetlenek a különböző iparágakban. A minőségi szimeringek megvásárlásával biztos lehet abban, hogy az Ön gépei hosszú élettartamúak és hatékonyak lesznek.

Bővebben
Nincs raktáron
Márka :
LDI
Kategória :
Csapágy-Egyéb csapágyak
Szállítási idő :
1-2 munkanap
Porvédő :
Gumi
Referencia Cikkszám :
SS 6405 2RS
Egyéb információ :
Rozsdamentes, 2RS: kétoldali gumipovédő
További adatok
Nettó ár:
9 405 Ft
Bruttó ár:
11 944 Ft
Nincs raktáron
Kérjen árajánlatot!
Amennyiben keresőfelületünkön még így is olyat próbál keresni, amit nem tud rögtön megrendelni a webshopból, gombnyomásra kérhet ajánlatot külső raktárunkból.

Részletek

A szimering egy kimagaslóan fontos alkatrész, amely a legtöbb gép és gépjármű mechanikus szerkezetében megtalálható. A szimeringek alapvető funkciója, hogy megakadályozzák a folyadékok vagy gázok kifolyását egy berendezésből, valamint a por vagy szennyeződések bejutását a szerkezet belső részeibe. Tehát a szimeringek kulcsfontosságú elemek, amelyek lehetővé teszik a gépek és járművek hatékony működését.

A szimeringek sokféle méretben és formában kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző gépek és gépjárművek egyedi igényeinek. A leggyakrabban használt szimering típusok közé tartoznak a tengelyszimeringek és a porvédő szimeringek.

A tengelyszimeringek olyan alkatrészek, amelyeket elsősorban tengelyek vagy forgórészek tömítésére használnak. Az ilyen típusú szimeringek lehetővé teszik, hogy a tengely vagy forgórész könnyedén forogjon a házban, miközben megakadályozzák az olaj vagy más folyadékok kiszivárgását. A tengelyszimeringek általában gumi anyagból készülnek, amely kiváló olaj- és kopásállósággal rendelkezik.

A porvédő szimeringek arra szolgálnak, hogy megakadályozzák a szennyeződések bejutását a gépek belső részeibe. Ezek a szimeringek általában a gépek mozgó alkatrészei körül találhatók, például a kerekek vagy a dugattyúk tömítésére használják őket. A porvédő szimeringek gyakran két részből állnak: egy külső, merev fém keretből és egy belső, rugalmas gumi tömítésből.

A szimeringek nagyobb tartósságot és hatékonyságot biztosítanak a gépek és gépjárművek számára. Az alkalmazott anyagok kiválasztása meghatározza a szimeringek tulajdonságait és teljesítményét. Például a gumi anyagok kiváló kopásállósággal és olajállósággal bírnak, így ideálisak a tengelyszimeringekhez. A fém vagy acél anyagok a porvédő szimeringek tartósságát és merevségét növelik.

A szimeringek telepítése kritikus folyamat, amely gondos mérnöki precizitást igényel. A megfelelő szimering kiválasztása és behelyezése biztosítja a gépek és gépjárművek hosszabb élettartamát és megbízható működését.

Összességében a szimeringek létfontosságú elemek a gépek és gépjárművek hatékony működéséhez. A szimeringek megakadályozzák a folyadékok vagy gázok kiszivárgását, valamint a szennyeződések belépését a szerkezetekbe. A különböző szimering típusok a specifikus alkalmazási igényekhez igazodnak, például a tengelyszimeringek a tengelyek tömítésére, míg a porvédő szimeringek a szennyeződések elzárására használatosak. A szimeringek anyagösszetételüknek köszönhetően kivételes tartóssággal és hatékonysággal rendelkeznek.

Főbb alapanyagok:

NBR: mérsékelten olaj és hőálló, kb 110 celsius fok

FKM, Viton: Olaj, hő és benzinálló, max 220-240 celsius fok

ACM: olaj és benzinálló, kb 150 , max 175 celsius fokig hőállő. Jó ellenállóképessége a hajtóműolajak és ATF olajakkal szemben, ezért kedvelt a járműipari felhasználása.

Adatok

search helper
S64052RS
search helper in lowercase
s 6405 2rs