61803-2Z /6803-ZZE/ Nachi Csapágy

61803-2Z /6803-ZZE/ Nachi Csapágy

61803-2Z /6803-ZZE/ Nachi Csapágy

Cikkszám: 61803-2Z /6803-ZZE/ Nachi

Az igényes műszaki megoldásokat keresők számára ajánljuk mélyhornyú golyóscsapágyainkat, amelyek kiváló minőségben és megbízhatósággal rendelkeznek. Ez a termékünk tökéletes választás azok számára, akik magas terhelést, hosszú élettartamot és pontos működést igényelnek.

A mélyhornyú golyóscsapágyak nagy teherbírásuk miatt különösen alkalmasak ipari környezetben történő használatra, ahol extrém körülmények között is kitartanak. A golyóscsapágyak hozzájárulnak a gépek sima és hatékony működéséhez, csökkentve ezzel a súrlódást és a rezgést. Ezzel egy időben minimalizálják a kopást, növelve a gépek élettartamát.

Termékünk kényelmesen és egyszerűen beépíthető bármely gépbe vagy berendezésbe, emellett a golyóscsapágyak könnyen karbantarthatóak. Az alacsony energiafogyasztású golyóscsapágyaidnak köszönhetően hosszú távon költségmegtakarítást érhetünk el.

A mélyhornyú golyóscsapágyak igazi teljesítményközpontok, amelyek precíz működést és megbízhatóságot, valamint a gépek optimális teljesítményét biztosítják. Válassza termékünket, és garantált lesz a kiváló minőség és a hosszú távú elégedettség!

Bővebben
Nincs raktáron
Márka :
Nachi
Kategória :
Csapágy
Szállítási idő :
1-2 munkanap
Porvédő :
Fém
Kosár anyag :
Acéllemez
Belső átmérő (mm) :
17
Külső átmérő (mm) :
26
Szélesség (mm) :
5
Referencia Cikkszám :
6803-2Z /6803-ZZE/ Nachi
Egyéb információ :
2Z: kétoldali fémporvédő
További adatok
Nettó ár:
2 051 Ft
Bruttó ár:
2 605 Ft
Nincs raktáron
Kérjen árajánlatot!
Amennyiben keresőfelületünkön még így is olyat próbál keresni, amit nem tud rögtön megrendelni a webshopból, gombnyomásra kérhet ajánlatot külső raktárunkból.

Részletek

A mélyhornyú golyóscsapágyak olyan kiváló minőségű csapágyak, melyek széles körben használatosak a gépekben és berendezésekben. Ezek a csapágyak rendkívül fontos szerepet töltenek be az ipari szektorban, valamint az autógyártásban és a műszaki területeken. Ezen felül, kiválóan alkalmazhatók a nehéz terhelésekkel szemben, és kitűnő megoldást nyújtanak a különböző ipari kihívásokra.

Ezek a golyóscsapágyak úgy vannak tervezve és kialakítva, hogy megbízható működést és hosszú élettartamot biztosítsanak a felhasználóknak. A csapágykészletek és alkatrészek kiváló minőségű acélból készülnek, amely garantálja a kiváló tartósságot és a kiváló teljesítményt. Emellett a csapágyak különféle méretekben és típusokban érhetők el, hogy megfeleljenek a felhasználók specifikus igényeinek és követelményeinek.

A mélyhornyú golyóscsapágyak kialakítása lehetővé teszi a nagy sebességek és terhelések hatékony elviselését. Ezek a csapágyak rendelkeznek egy belső gyűrűvel, egy külső gyűrűvel, valamint golyóval, amelyek a sima és hatékony forgást biztosítják. A golyókat többnyire acélból vagy rozsdamentes acélból készítik, és különös figyelmet fordítanak a golyó formájának és méretének pontos meghatározására annak érdekében, hogy optimális működést és hatékonyságot biztosítsanak.

A mélyhornyú golyóscsapágyakban található golyók pontosan illeszkednek és gördülnek a belső és a külső gyűrűk között. Ez az elrendezés lehetővé teszi a sima működést és kiküszöböli a súrlódást, ami hozzájárul a hatékonyabb teljesítményhez és a hosszabb élettartamhoz. Emellett a csapágyakat olyan kenőanyaggal kezelik, amely növeli a teljesítményt és csökkenti a kopást.

A mélyhornyú golyóscsapágyak számos előnyt nyújtanak a felhasználóknak. Ezek a csapágyak képesek elviselni a nagy terheléseket, erőteljes kezelést és a gyors sebességet is. Emellett rendelkeznek magas precizitással és igénybevételre tervezett kialakítással, ami lehetővé teszi a megbízható és hatékony működést különböző környezeti körülmények között.

A mélyhornyú golyóscsapágyak széleskörűen alkalmazhatók a gépészeti iparban, az autógyártásban, a szállítási és szállítmányozási ágazatban és számos más műszaki területen. Ez azért van, mert ezek a csapágyak hatékonyan képesek kezelni a különféle terheléseket és körülményeket, és hozzájárulnak a gépek és berendezések megbízható és hatékony működéséhez.

Összességében a mélyhornyú golyóscsapágyak kitűnő választást jelentenek a műszaki területeken dolgozó szakemberek és vállalkozók számára. Megbízhatóságuk, tartósságuk és hatékony működésük révén hozzájárulnak az ipari és műszaki ágazatok hatékony működéséhez. Kiemelkedő minőségük és terhelhetőségük révén ezek a golyóscsapágyak a legjobb megoldást jelentik a széles körben alkalmazott alkalmazások számára.

Adatok

search helper
61803-2Z/6803-ZZE/
search helper in lowercase
61803-2z /6803-zze/